Экономика

Уряд виділив кошти Івано-Франківщині для подолання наслідків червневої повені

Уряд виділив кошти Івано-Франківщині для подолання наслідків червневої повені

2020-11-05 13:30

4 листопада Урядом прийнято рішення про виділення додаткових 262,8 млн гривень з резервного фонду державного бюджету Івано-Франківській облдержадміністрації для продовження здійснення аварійно-відновних робіт на об’єктах, пошкоджених внаслідок масштабної повені, що сталася в червні 2020 року на території Івано-Франківської області. 

Кошти будуть спрямовані на відновлення інфраструктури, зокрема автомобільних доріг мостових переходів, об’єктів соціальної сфери та водного господарства.

“Для Уряду та Мінекономіки надзвичайно важливим є питаня щодо фінансової допомоги західним регіонам для подолання наслідків потужної червневої повені”, – зазначила заступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Світлана Панаіотіді. 

Нагадаємо, що 2 липня 2020 року Кабінет Міністрів України виділив 480 млн гривень Івано-Франківській  облдержадміністрації для проведення першочергових заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла внаслідок повені у червні 2020 року

 

Источник: vchasno.info

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!