Происшествия

Після спеки та пожеж на Туреччину обрушилася потужна повінь

Після спеки та пожеж на Туреччину обрушилася потужна повінь

2021-08-13 11:52

Північна (чорноморська) частина Туреччини зіткнулася з новою хвилею повені, що охопила за останні два дні провінції від Бартина до Синопа. Проводиться евакуація, одна людина зникла безвісти.

У Бартині паводкові води затопили багато будинків і підприємств, змітаючи з доріг автомобілі після сильних дощів пізно ввечері у вівторок, 10 серпня.

Найбільших руйнувань зазнали в Улусському районі. Частина дороги, що з'єднує провінцію з Карабюком, обрушилася, коли бульдозери пробиралися через паводкові води, щоб врятувати 20 осіб, які опинилися в пастці у своїх будинках.

Губернатор провінції Сінан Гюнер розмовляв із репортерами на дорозі, закритій через зсуви.

"Ми врятували людей, що застрягли в своїх будинках біля русел річок. Наші бригади також рятували людей, які опинилися у своїх машинах", — сказав він.

Управління з управління стихійними лихами та надзвичайними ситуаціями (AFAD) повідомило, що 13 осіб отримали поранення в результаті обвалення мосту на дорозі, що сполучає провінції Бартин і Карабюк.

Місто Синоп і однойменна провінція сильно постраждали від повені в середу, 11 серпня. Офіційні особи оголосили, що в якості запобіжного заходу була евакуйована державна лікарня в районі. Робочі на одній із фабрик виявилися в пастці через повінь.

Велику кількість людей, які застрягли в місцях, охоплених паводковими водами, було евакуйовано вертольотами.

Источник: vchasno.info

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!