Политика

Черкаська ОДА йде в суд: вимагають скасувати рішення міськвиконкому про послаблення карантину

Черкаська ОДА йде в суд: вимагають скасувати рішення міськвиконкому про послаблення карантину

2020-05-04 10:54

Черкаська обласна державна адміністрація підготувала позов про скасування рішення Черкаського міськвиконкому щодо послаблення карантину.

"У заяві йдеться про скасування рішення як такого, що суперечить рішенню КМУ № 211 від 11.03.2020, постанові № 14  від 27.04.2020 та протоколу № 21 регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  від 30.04.2020 (ч. 1 ст. 325 КК України)", - повідомили на сайті Черкаської ОДА.

Також Черкаська ОДА подала заяву із вимогою призупинити рішення про послаблення карантину до розгляду справи, аби "не допустити розповсюдження COVID-19".

Нагадаємо, у Черкасах з 1 травня пом'якшили карантин. Таке рішення міськвиконкому стало причиною протистояння між урядовцями, силовиками та міською владою. У традиційному відеозверненні президент Володимир Зеленський передав привіт міському меру Анатолію Бондаренку, але той у відповідь через соцмережі пообіцяв протистояти. 

Також повідомлялося, що чиновникам Черкаської міської ради, які напередодні скасували низку обмежень, почали надсилати повістки. Черкаські поліцейські порушили кримінальну справу за порушення протиепідемічних заходів. 

Источник: vchasno.info

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!