Политика

Верещук стала міністром з реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Верещук стала міністром з реінтеграції тимчасово окупованих територій України

2021-11-05 11:44

Верховна Рада призначила нардепку Ірину Верещук Віцепрем'єр-міністром – Міністром з реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Перед голосуванням за призначення Верещук, вона повідомила про наявність конфлікт інтересів при розгляді питання про її призначення.

Кандидат відповіла на запитання народних депутатів.

Голова Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин Дмитро Лубінець повідомив, що Комітет розглянув подання Прем'єр-міністра про призначення Ірини Верещук віцепрем'єр-міністр України-міністром з реінтеграції тимчасово окупованих територій і рекомендує Верховній Раді підтримати його.

260 голосами народні депутати підтримали подання Прем'єр-міністра про призначення Ірини Верещук Віце-прем'єр-міністром України-Міністром з реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Источник: vchasno.info

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!