Авто

BMW M3 Touring з седана перетворився в сімейний універсал

BMW M3 Touring з седана перетворився в сімейний універсал

2021-10-07 10:34

BMW вперше розповіла про розробку моделі M3 Touring більше як рік тому. Компанія оголосила про це разом з випуском першого тізера автомобіля, на якому показала затемнену задню частину кузова.

Численні партії шпигунських знімків показали випробування M3 Touring з довгим дахом, в той час, як компанія продовжувала анонсувати новинку. Дизайн універсалу вже не є загадкою, але новий рендеринг від порталу Motor демонструє стиль автомобіля, знявши з нього камуфляж.

Шпигунські знімки показали, що M3 Touring прибуде з великою сміливою  решіткою радіатора і гострою передньою частиною седана M3. Основні зміни дизайну зафіксовані в задній частині, де довгий дах і задні двері.

Це робить цю машину більш практичною, ніж її чотиридверний побратим. M3 Touring поділиться своєю трансмісією з седаном M3. Універсал буде виробляти до 503 к.с. від свого 3,0-літрового рядного 6-циліндрового двигуна з подвійним турбонаддувом, в залежності від комплектації.

Буде доступний повний привід. Залишиться і механічна коробка передач. BMW M3 Touring виглядає готовим до виробництва, хоча його офіційний дебют очікується не раніше наступного року. M3 Touring надійде в продаж пізніше наступного року як модель 2023 року.

Источник: vchasno.info

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!