Политика

Міноборони отримало партію бойових машин піхоти після капремонту

Міноборони отримало партію бойових машин піхоти після капремонту

2020-09-01 09:30

Державне підприємство "Житомирський бронетанковий завод", що входить до складу державного концерну "Укроборонпром", передало державному замовнику чергову партію бойових машин піхоти після капітального та регламентного ремонту.

Як повідомляє прес-служба ДК «Укроборонпром», зокрема, більше двох десятків БМП-1 та близько десятка БМП-2 були відремонтовані в рамках державного оборонного замовлення 2020 року.

Працівники підприємства відновили боєздатність усіх систем та агрегатів, замінили несправні прилади, перевірили роботу озброєння тощо. Крім того, в процесі ремонту БМП отримали сучасні навігаційні системи, оптичні прилади та приціли вітчизняного виробництва. Додатково на машини було встановлено фари інфрачервоного випромінювання та освітлювальні фари з використанням сучасних діодних ламп. Частково на певних зразках відремонтованої техніки було використано гусенічні стрічки власного виробництва ЖБТЗ.

"Незважаючи на всі особливості роботи підприємства в умовах загрози коронавірусу, завод дотримується взятих на себе зобов’язань перед замовником та відправляє до Збройних Сил України чергову партію відновлених бойових машин піхоти. Машини пройшли увесь цикл заводських та приймально-здавальних випробувань", – розповів директор ЖБТЗ Олексій Жуковець.

Житомирський бронетанковий завод займається виготовленням, глибокою модернізацією та капітальним ремонтом бойової і спеціальної техніки різних модифікацій: БМП, БРЕМ, БМД, а також машин на їх базі. Наразі триває модернізація виробничих потужностей підприємства шляхом впровадження новітніх енергозберігаючих технологій виробництва.

Источник: vchasno.info

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!